Werkstek

Amersfoort – Computerweg 1

Werkstek Amersfoort - Spherical Image - RICOH THETA
[video width="640" height="390" src="https://werkstek.nl/wp-content/uploads/2019/06/computerweg_video.mp4" /]
Meld je aan voor een werkplek

SPECIFICATIES LOCATIE

  • 2 minuten lopen naar Station Amersfoort Schothorst
  • Betaalbaar en flexibel
  • Diverse groep ondernemers
  • Grote gemeenschappelijke ruimte voor activiteiten en evenementen

Onze nieuwe Werkstek in Amersfoort is van start! De eerste paar start-ups en makers hebben al hun intrek gedaan in het gebouw aan de Computerweg 1. We zijn enorm blij met de diversiteit en energie van deze bedrijven. Er is nu al een leuke mix aanwezig: van online dienstverlening en marketing tot atelierhouders en coaching. Een bijkomend voordeel van deze locatie is de grote gemeenschappelijke ruimte. Iedere huurder kan hier gebruik van maken en leent zich goed voor workshops, presentaties en borrels. Tevens is het mogelijk om deze ruimte per dag of dagdeel te huren als externe partij. Zie de plattegrond voor de afmetingen en de prijzen. Het is ook mogelijk om een flexwerkplek te huren voor slechts €75,- per maand. Hiermee kan je wanneer je wil plaatsnemen aan een van de flexplekken, gebruik maken van de keuken en de vergaderruimtes en krijg je een eigen kluisje om je spullen veilig in op te slaan.

Inmiddels is een complete vleugel gevuld met leuke start-ups en ondernemers bij de Werkstek aan de computerweg 1 in Amersfoort. We zijn enorm blij met de diversiteit en energie van deze bedrijven. Nu hebben we er een nieuwe vleugel bijgekregen, dus wordt snel deel van deze bruisende Werkstek!

Wil je ook deel worden van deze unieke ondernemers-community, vul dan het interesseformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Schrijf je via de knop bovenaan deze pagina vrijblijvend in, dan maken we een afspraak voor een rondleiding

Locatiebeelden

[video width="640" height="390" src="https://werkstek.nl/wp-content/uploads/2019/06/computerweg_video.mp4" /]