Amersfoort.

Wil je een betaalbare kantoorruimte huren in het hart van Nederland? Zoek je de gezelligheid van een historische stad? Ontmoet je graag andere ondernemers op één kantoorlocatie? Denk dan eens aan een werkplek van Werkstek in Amersfoort.

Wat is er te doen in Amersfoort?

Bekijk hieronder verschillende activiteiten

Actief en natuur

Zwemmen en ontspannen

Als je een lidmaatschap hebt bij sportschool Club Pelikaan kun je daar, naast allerlei andere sportieve activiteiten, ook heerlijk zwemmen. En wil je na het sporten nog even lekker ontspannen? Dan zijn er een whirlpool, stoombad en sauna aanwezig. De openingstijden van deze sportschool in Amersfoort zijn ruim: van 06.00 tot 23.00 uur op werkdagen.

Wandelen in de natuur 

Het Waterwingebied in Amersfoort was tot 1970 nat weidegebied met singels en sloten. Vanaf 1972 is het een stadspark. Heb je behoefte aan een wandeling na een lange werkdag op kantoor? Er zijn twee wandelroutes uitgezet, één van een half uur en één van anderhalf uur.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Koffiedrinken en lunchen

De kas van Bij Daphne in de Kas ligt in een parkje met daaromheen een grote waterpartij. De menukaart wordt regelmatig aangepast aan het seizoen. Een mooie plek voor een kop koffie of een lunch in de buurt van diverse kantoorlocaties.

Zelf je lunch samenstellen

Bij restaurant Zin~Vol stel je je eigen lunch samen met een variatie aan gezonde ingrediënten. Je kiest zelf of je lunch small, medium of large is. Een belegd broodje meenemen naar je kantoorruimte is ook mogelijk. Op werkdagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Voor een hapje en een drankje.

Na het werk wat eten en drinken in het centrum van Amersfoort? Kafé Van Zanten serveert naast de “Kaféhap” zoals hamburgers en fish & chips ook de “borrelhap” met bijvoorbeeld nacho’s of een kaasplankje. Het café heeft een uitgebreide bierkaart.

Kantoorruimtes Amersfoort

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Amersfoort