Amsterdam Duivendrecht.

Zoek je een werkplek in een kantoorgebouw in Amsterdam Duivendrecht die aan jouw wensen voldoet? Wil je andere ondernemers ontmoeten? Vind je het belangrijk dat een kantoor gemakkelijk te bereiken is en in een prettige omgeving zit? Werkstek verhuurt werkplekken en kantoorunits aan ondernemers uit verschillende branches.

Wat is er te doen in Amsterdam Duivendrecht?

Bekijk hieronder verschillende activiteiten in Amsterdam Duivendrecht

Actief en natuur

Sporten in de sportschool

Wil je voorafgaand aan je werkdag op je kantoorlocatie een uurtje naar de sportschool? In Amsterdam Duivendrecht staat sportschool CrossFit Flames XL. Deze sportschool biedt verschillende mogelijkheden, zoals personal training, massages en voedingsadvies. Aan de bar worden gezonde drankjes geserveerd en in het restaurant vind je gezonde maaltijden.

Wandelen in het park

Tussen de middag even je werkplek en kantoorunit verlaten om een stuk te wandelen? Dan is Natuurtuinpark Amstelglorie zeker een aanrader. Het park is gedeeltelijk openbaar en bestaat onder andere uit ruim 400 volkstuinen, een proeftuin voor natuurlijk tuinen, bijenkolonies en een kruidentuin.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Lekker ontbijten

Voor een vers ontbijt en heerlijke koffie ben je bij De Huismeesters aan het goede adres. Een aangename start voordat je naar kantoor gaat.

Bijzonder eten

Amsterdam Duivendrecht heeft een variatie aan restaurants. Wat dacht je van restaurant A Beautiful Mess in de voormalige Bijlmer gevangenis? In dit restaurant werken mensen met een vluchtelingenachtergrond samen met mensen uit de buurt aan het bereiden van verrassende gerechten.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Italiaanse specialiteiten.

Op het Dorpsplein in Amsterdam Duivendrecht zit Casa Lisa. Een gezellig Italiaans restaurant met een uitgebreide menukaart. Via Thuisbezorgd.nl kun je eenvoudig gerechten bestellen.

Kantoorruimtes Amsterdam Duivendrecht.

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Amsterdam Duivendrecht