Amsterdam.

Een werkplek huren in het prachtige en levendige Amsterdam? Ontmoet je graag ondernemers uit verschillende branches in hetzelfde kantoorgebouw? Is een perfect bereikbare kantoorlocatie voor jou belangrijk? Dan verhuurt Werkstek werkplekken en kantoorunits die aansluiten bij jouw wensen.

Wat is er te doen in Amsterdam?

Bekijk hieronder activiteiten in Amsterdam

Actief en natuur

Functioneel bewegen

Sportschool Het Gymlokaal in Amsterdam biedt een variatie aan sportieve lessen in groepsverband, waarbij de kracht van het eigen lichaam centraal staat. Heb je behoefte aan een personal trainer of les je liever met een kleine groep? Dan is dat ook mogelijk. Het Gymlokaal is op werkdagen geopend van 07.00 tot 22.30 uur.

Vogels spotten

In het Rembrandtpark kom je tijdens je wandeling een verscheidenheid aan vogels tegen. Zo verleg je je focus van een beeldscherm op je werkplek naar een stukje natuur in Amsterdam. In het park worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals lezingen, excursies en het Rembrandtparkfestival.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Internationaal ontbijt

Je werkdag beginnen met een Frans, Engels, Hollands of Mexicaans ontbijt? Zoek je een gezellige locatie voor je lunch? Dan zit je bij Café de Bazel goed. De menukaart biedt veel variatie, van sandwiches tot salades. Café de Bazel is op werkdagen geopend van 07.30 tot 18.00 uur.

Streetfood en comfortfood

Op zoek naar restaurant met verrassende gerechten? Wil je een compleet driegangenmenu of alleen maar een hapje en een drankje? The Black Dog in Amsterdam is dagelijks geopend vanaf 15.00 uur. Op vrijdag je werkweek op je kantoorlocatie afsluiten met een gezellige borrel? Dat kan tot 03.00 uur.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Zoete en hartige crêpes.

Echte Franse crêpes en producten eet en bestel je bij Cocotte in Amsterdam. En natuurlijk serveren ze ook heerlijke tarte tatin. Open voor ontbijt, lunch of brunch. Wil je met een groep vrienden of collega’s dineren? Dan kun je reserveren voor een privé-diner met typisch Franse streekgerechten.

Kantoorruimtes Amsterdam.

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Amsterdam