Arnhem Zuid.

Zoek je als ondernemer een werklocatie in een kantoorgebouw in Arnhem Zuid? Wil je een werkplek of een kantoorunit huren waarbij je andere ondernemers ontmoet? Is het belangrijk dat je kantoorruimte makkelijk te bereiken is? Werkstek verhuurt werkplekken en kantoorunits aan ondernemers uit verschillende branches.

Wat is er te doen in Arnhem Zuid?

Bekijk hieronder activiteiten in Arnhem Zuid

Actief en natuur

Sporten voor of na het werk

Sportschool Fit For Free in Arnhem Overmaat is op werkdagen open van 07.00 tot 23.00 uur. Zo begin of eindig je de werkdag op kantoor met een uurtje inspanning. De sportschool biedt vier abonnementen waar je uit kunt kiezen.

Park en water

De Immerlooplas ligt in het Immerloopark, een mooi natuurgebied in Arnhem Zuid. Perfect voor een wandeling in de buitenlucht na een ochtend werken op kantoor. Het park is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur. 

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Alles onder één dak

Tussen de middag een belegd broodje, een patatje of een visje kopen? Of uitgebreid lunchen in je pauze? Winkelcentrum Kronenburg in Arnhem Zuid biedt een variatie aan eetmogelijkheden.

Uitgebreid dineren

Is je werkdag op je kantoorlocatie ten einde? Dan geniet je bij Bistro Bootsma van een driegangenmenu met gerechten van het seizoen. Dit restaurant in Arnhem Zuid heeft een gezellige binnentuin die met mooi weer open is.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Verse maaltijden.

Bij Mountain Network eet je vier dagen per week voordelig en vers. Tussen 18.00 en 19.00 uur is het buffet geopend. En als je er dan toch bent maak je gelijk kennis met de klimsport. Nagenieten van je sportieve prestatie doe je natuurlijk in het sportcafé.

Kantoorruimtes Arnhem Zuid

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Arnhem Zuid