Arnhem.

Is Arnhem voor jou als ondernemer de ideale plek om te werken? Zoek je een werkplek in een kantoorgebouw in deze gezellige en veelzijdige stad? Wil je graag contact met andere ondernemers die op dezelfde kantoorlocatie hun kantoorruimte huren? Dan heeft Werkstek voor jou de perfecte werkplek.

Wat is er te doen in Arnhem?

Bekijk hieronder verschillende activiteiten in Arnhem

Actief en natuur

Sporten als ontspanning

Het Sportbedrijf Arnhem Sport biedt op diverse plaatsen mogelijkheden om te sporten, ook voor bedrijven. Met één abonnement kun je sporten bij zo’n 50 sportlocaties in Gelderland. Wil je met je collega’s een leuke sportactiviteit organiseren in de buurt van je kantoorlocatie in Arnhem? Dan regel je dat eenvoudig met één telefoontje naar de evenementencoördinator.

Veelzijdige parken

Wandelen in de parken Sonsbeek, Zijpendaal en Gulden Bodem geeft een vakantiegevoel volgens de website van Vrienden van Sonsbeek. Park Sonsbeek ligt midden in de stad Arnhem. Een prachtig park met een uitkijktoren die 70 meter boven NAP ligt. In het park ligt stadsvilla Sonsbeek. De villa heeft verdeeld over drie etages ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Je kunt er heerlijk lunchen en dineren en lekker borrelen na afloop van je werkdag op je kantoorlocatie.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Ontbijten en lunchen

Het Dames & Heren Culinair Café ligt in de binnenstad van Arnhem en is al om 06.30 uur open. Voor een goed ontbijt en een aangenaam begin van je werkdag op kantoor. Wil je genieten van een heerlijke lunch met verse producten? Ook dan ben je bij dit culinaire café aan het juiste adres.

Belegde broodjes en vers sap

Tussen de middag een broodje eten buiten je kantoorgebouw? Ben je een liefhebber van versgeperst groente- of fruitsap? Ga dan eens langs bij de Havenmeester. Het is mogelijk een dag van te voren online je lunch te bestellen en te betalen. Wel zelf ophalen.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten aan de rivier.

Restaurant Liman ligt op een boot in de haven. Vanaf het gezellige buitenterras kun je zien hoe de Rijn door Arnhem stroomt. De menukaart bestaat uit mediterrane gerechten uit Italië en Turkije. Het restaurant is dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Ben je met de auto? Dan parkeer je gratis voor de deur.

Kantoorruimtes Arnhem

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Arnhem