Den Haag.

Heeft een werkplek in de bruisende stad Den Haag jouw voorkeur? Wil je een kantoorlocatie huren die bij jouw wensen past? Vind je een goed te bereiken kantoorgebouw belangrijk? Ontmoet je graag ondernemers uit verschillende branches? Werkstek verhuurt professionele en betaalbare werkplekken op gunstige locaties.

Wat is er te doen in Den Haag?

Bekijk hieronder verschillende activiteiten in Den Haag

Actief en natuur

Tennis en squash

Houd je van tennis of squash? En wil je na je werkdag vanuit je kantoorruimte naar een sportschool in Den Haag? Dan is Sportcentrum Mariahoeve een aanrader. Op werkdagen geopend van 09.00 tot 23.00 uur. De sportschool heeft ook een restaurant met een variatie aan biologische gerechten.

Rustig wandelen

Naast het Haagse Bos en het Malieveld in Den Haag vind je het kleine parkje Koekamp. In dit oudste stadspark van Nederland wandel je in alle rust. Een inspirerende omgeving ter afwisseling van je werkplek op je kantoorlocatie.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Uitgebreid ontbijten

Vanaf 08.00 uur is Lunchroom Nieuw Engelhard in Den Haag geopend voor ontbijt en lunch. Een lunch laten bezorgen in het kantoorgebouw waar je werkt? Lunchroom Nieuw Engelhard bezorgt zeven dagen per week op je werklocatie.

Lekker lunchen en dineren

De menukaart van restaurant Het Pleidooi in Den Haag is behoorlijk uitgebreid. Vooral de lunchkaart is zo gevarieerd dat je bijna niet kunt kiezen. De gezellige binnentuin maakt je lunch- of dinerervaring compleet. Zo ga je voldaan weer aan het werk op jouw kantoorlocatie.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Dineren en gezellig borrelen.

Bij De Lof der Zotheid aan de Breitnerlaan in Den Haag reserveer je vanaf 17.00 uur een tafel. Na het eten gezellig borrelen als afsluiting van je werkweek op kantoor? Dat kan tot 24.00 uur.

Kantoorruimtes Den Haag.

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Den Haag