Utrecht.

In het hart van Nederland een betaalbare kantoorruimte huren? Ontmoet je graag andere ondernemers in hetzelfde kantoorgebouw? Heb je een voorkeur voor een toegankelijke kantoorlocatie? In het bruisende Utrecht verhuurt Werkstek werkplekken aan creatieve en ondernemende mensen. Spreekt deze combinatie je aan? Dan ben je bij Werkstek aan het juiste adres voor het huren van een werkplek.

Wat is er te doen in Utrecht?

Bekijk hieronder activiteiten in Utrecht

Actief en natuur

Fitness en welness

Sporten en ontspannen doe je bij Newstyle Healthcenters in Utrecht. Misschien wil je voorafgaand aan je werkdag op kantoor nog een uurtje fitnessen? Of na het werk even ontspannen onder de zonnebank of in de sauna? Dit sport- en welnesscentrum is op werkdagen geopend van 08.00 tot 22.30 uur.

Wandelen en relaxen

Een wandeling tijdens de lunchpauze zorgt voor creativiteit en inspiratie. Een mooie groene omgeving met een grasveld waar je ook lekker kunt luieren is Park Oog in Al in Utrecht.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Eten en rust

Duurzaam en betrokken

Landhuis in de stad in Utrecht ligt aan het Park Oog in Al. Duurzaam, door de lokale producten en gerechten van het seizoen. Maatschappelijk betrokken omdat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deel uitmaken van het team. Je bent van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner of borrel. Wil je eens ergens anders vergaderen dan in het kantoorgebouw waar je werkplek is? De theekoepel is een leuke locatie voor maximaal vier personen.

Stoer en biologisch

Heb je behoefte aan een stoere, maar wel biologische steak of Burger? Restaurant Ruig is op werkdagen geopend vanaf 11.30 tot 23.00 uur. Het restaurant ligt tussen de Jaarbeurs en het Beatrix Theater. Ook leuk voor een hapje en een drankje na afloop van je werkdag op je kantoorlocatie.

Bekijk kantoorruimtes Contact opnemen

Hollands en gezellig.

In een oude vergaderruimte van de gemeente Utrecht zit restaurant de Kantien. Lekker Hollands eten in een gezellige jarentachtigsfeer? Dan kun je zowel binnen als buiten op het terras een hapje eten of borrelen.

Kantoorruimtes Utrecht.

Bekijk ons aanbod aan kantoorruimtes in Utrecht