Voor verhuurders.

Als verhuurder leegstand van kantoorpanden voorkomen? Geen zorgen over de risico’s van leegstand van kantoorgebouwen? Werkstek heeft de kennis en ervaring om leegstaande kantoorpanden in te richten en te verhuren aan ondernemers uit verschillende branches.

Leegstand vullen.

Werkstek heeft als doel oplossingen te vinden voor leegstaand vastgoed. Dat doen we door servicekosten of onkosten te betalen om placemakers of kwartiermakers voor een lage huur te laten werken waardoor de locatie aantrekkelijker wordt. Door een goede verdeling van de ruimtes en een efficiënte inrichting maakt Werkstek deze kantoorruimtes geschikt voor zzp’ers en kleine ondernemingen.

Bekijk onze locaties Schrijf je in

Ruimtes inrichten.

Werkstek richt kantoorruimtes in zodat deze aantrekkelijk zijn voor zzp’ers en ondernemingen. Daarbij houden wij rekening met de wensen en behoeften van onze huurders. Zo kijken we bijvoorbeeld of er een ruimte aanwezig is of gecreëerd kan worden voor het organiseren van evenementen.

Bekijk onze kantoorruimtes Neem contact op

Ruimtes promoten.

Via onze website, social media en google marketing promoten wij de kantoorpanden die we willen verhuren. Bovendien zetten we regelmatig online marketingcampagnes in om potentiële huurders van werkplekken en kantoorunits aan te trekken. Tegen een lage prijs ontwikkelen we een website, logo en branding voor je kantoorpand.

Onze community Contact opnemen

Faciliteiten.

Om het plaatje compleet te maken leveren wij pand gebonden faciliteiten zoals receptiediensten (hostess/ kwartiermaker/ Placemaker) en ondersteunde horeca en cateringdiensten (marketing gedreven horecaondernemer/ Wundermart).

Bekijk de plaatsen Schrijf je in