Verhuurders

Alles over Werkstek

Als verhuurder leegstand van kantoorpanden voorkomen? Geen zorgen over de risico’s van leegstand van kantoorgebouwen?

Werkstek heeft de kennis en ervaring om leegstaande kantoorpanden in te richten en te verhuren aan ondernemers uit verschillende branches.

image
logo-werstek-big

Werkstek is een bedrijf dat kantoorruimtes verhuurt in verschillende indelingen en groottes, variërend van 20m3 voor werkplekken. Wij bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij de behoeften van ondernemers, waardoor je als verhuurder geen zorgen hoeft te maken over de risico's van leegstand.

Breitnerstraat 19, Arnhem, 6813HN, Nederland
image

Betaalbare werkplekken

Als zzp’er of kleine ondernemer huur je bij Werkstek een werkplek of kantoorunit die voor jou betaalbaar is. Wij zorgen voor een makkelijk bereikbare kantoorlocatie en een goede inrichting van jouw werkplek. Als huurder van een werkplek bij Werkstek maak je gebruik van alle gezamenlijke faciliteiten.


image

Samen ondernemen

Werkstek biedt onderdak aan huurders uit verschillende branches. Wij vinden het belangrijk dat onze ondernemers elkaar makkelijk weten te vinden. Door gemeenschappelijke ruimtes te creëren en regelmatig evenementen te organiseren brengen we onze huurders bij elkaar. Zo ontstaat een community van ondernemers die elkaar stimuleren en inspireren.


image

Voor verhuurders

Wil je je kantoorpand op een makkelijke manier verhuren? Werkstek ontzorgt: zowel de inrichting als de verhuur van kantoorruimtes nemen we uit handen. Wij zorgen voor een efficiënte verdeling van de ruimtes en verhuren vervolgens werkplekken en kantoorunits aan zzp’ers en kleine ondernemingen. Zo voorkomen we leegstand van kantoorgebouwen en brengen we vraag en aanbod bij elkaar.


Aanmelden

Het proces.

Wil je een werkplek of kantoorunit huren? Dan kun je je natuurlijk meteen inschrijven. Je kunt ook gebruik maken van ons stappenplan, zodat er een juiste match is tussen jou en je toekomstige werkplek in het kantoorgebouw van jouw keuze.

Copyright All Rights Reserved © 2023 Werkstek

Veel gestelde vragenPrivacy verklaring