Over Werkstek.

Werkstek is er voor huurders en verhuurders van kantoorlocaties. Wij ontzorgen verhuurders door een (deel van een) kantoorgebouw te huren en in te richten voor kleine ondernemingen. Daarbij houden we rekening met de wensen en behoeftes van onze huurders en verhuurders.

Betaalbare werkplekken.

Als zzp’er of kleine ondernemer huur je bij Werkstek een werkplek of kantoorunit die voor jou betaalbaar is. Wij zorgen voor een makkelijk bereikbare kantoorlocatie en een goede inrichting van jouw werkplek. Als huurder van een werkplek bij Werkstek maak je gebruik van alle gezamenlijke faciliteiten.

Bekijk onze kantoorruimtes Neem contact op

Samen ondernemen.

Werkstek biedt onderdak aan huurders uit verschillende branches. Wij vinden het belangrijk dat onze ondernemers elkaar makkelijk weten te vinden. Door gemeenschappelijke ruimtes te creëren en regelmatig evenementen te organiseren brengen we onze huurders bij elkaar. Zo ontstaat een community van ondernemers die elkaar stimuleren en inspireren.

Bekijk de locaties Neem contact op

Voor verhuurders.

Wil je je kantoorpand op een makkelijke manier verhuren? Werkstek ontzorgt: zowel de inrichting als de verhuur van kantoorruimtes nemen we uit handen. Wij zorgen voor een efficiënte verdeling van de ruimtes en verhuren vervolgens werkplekken en kantoorunits aan zzp’ers en kleine ondernemingen. Zo voorkomen we leegstand van kantoorgebouwen en brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Meer informatie Contact opnemen

Het proces.

Wil je een werkplek of kantoorunit huren? Dan kun je je natuurlijk meteen inschrijven.
Je kunt ook gebruik maken van ons stappenplan, zodat er een juiste match
is tussen jou en je toekomstige werkplek in het kantoorgebouw van jouw keuze.

group-2

Zoek een kantoorruimte via de pagina: ‘Huren’

Op de webpagina “Huren” vind je een overzicht van alle werkplekken en kantoorunits op goed bereikbare kantoorlocaties in Nederland.

group-23x

Vraag een rondleiding aan via het formulier

Via het formulier “Rondleiding aanvragen” vraag je eenvoudig een rondleiding aan in de kantoorruimte van jouw keuze. Laat je gegevens achter dan nemen wij snel contact met je op.

aerial-blog-blogger-990819

Werkstek neemt contact met je op voor een afspraak

Wij benaderen je voor het maken een afspraak. Je krijgt een rondleiding in het kantoorgebouw van jouw keuze.

rectangle3x

Krijg een rondleiding in onze gezellige kantoorruimtes

Tijdens de rondleiding laten we je de kantoorruimte zien en krijg je een beeld van de werkplekken en kantoorunits die wij verhuren. Je ontvangt ook informatie over alle beschikbare faciliteiten en alvast een indruk van onze Werkstekcommunity.

rectangle-copy3x

Gevonden wat je zocht?

Past de kantoorruimte helemaal bij jouw wensen? Zie jij je zelf als onderdeel van onze gezellige community? Staat de huurprijs je aan? Dan is het tijd voor de laatste stap: we ondertekenen het huurcontract, zodat jij snel kunt starten op je nieuwe werkplek.

Bekijk kantoorruimtes